Compania Cobfan are sediul in orasul Onesti, judetul Bacau. Compania are o experienta de peste 20 ani avand ca profil de activitate comercializarea si montajul de tamplarie PVC sau aluminiu cu geam termoizolant (geam termopan), jaluzele, rulouri exterioare si alte accesorii.

 

La orice lucrare pe care o efectuam, parcurgem urmatorii pasi:

Alegere tamplarie/profile pvc

Oferire consultanta in alegerea tamplariei necesare pentru locuita ta. Gama variata de modele si culori.

Efectuare masuratori

La ora stabilita de comun acord, echipa noastra se deplaseaza la fata locului pentru a efectua masuratorile necesare lucrarii.

Realizare tamplarie

Serealizeaza tamplaria aferenta, pe baza masuratorilor efectuate de catre specialistii nostri.

Montare tamplarie

Montajul tamplariei este realizat de catre echipa noastra de specialisti, tinand cont de necesitatile particulare ale fiecarei lucrari/locuinte.

 

Calitate si seriozitate

Calitatea produselor noastre si seriozitatea de care dam dovada, ne-au facut sa crestem in domeniul in care ne desfasuram activitatea. Ne adresam clientilor atat persoane fizice cat si persoane juridice si suntem gata sa le furnizam solutii bune la un pret rezonabil.

Ne dorim ca orice client care apeleaza la noi sa fie multumit, de ceea nu facem compromisuri, lucram mereu cu simt de raspundere si facem lucrurile asa cum ar trebui. La noi nu exista sintagma “Lasa ca merge si asa”.

Respect si transparenta

Experienta acumulata si promisiunile respectate, duc la o transparenta benefica pentru clineti iar acestia revin mereu la noi cu incredere oricand au de realizat lucrari noi. Pentru a asigura produse de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate.

Pentru orice problema exista solutii. Consilierii nostri tehnici si de vanzari au experienta si cunostintele necesare pentru ca, impreuna cu beneficiarii nostri, sa aleaga solutia tehnica si constructiva adecvata. Pentru ca iti garantam calitatea, produsele noastre beneficiaza de garantii de pana la 5 ani.

Furnizori de top

Pentru ca obiectivul nostru este sa iti oferim ferestre si usi bune din PVC, alaturi de noi in comercializarea de tamplarie PVC si geam termoizolant sunt partenerii nostri: RAMPLAST, MACO, VORNE, ROTO.

VALORILE NOASTRE:
CORECTITUDINE SI SERVICII DE TOP