Ferestre PVC

Ferestrele PVC comercializate de noi sunt realizate cu profile clasa A de calitate buna rezistenta sporita la intemperii. Izolare termica deosebita: fara umiditate si condens în timpul anotimpului rece. Sticla folosita la ferestre este furnizata de Saint Gobain prin divizia Saint Gobain Glass. Acest partener este lider la nivel mondial in solutii pentru constructii.

Ferestrele vin in diverse forme si dimensiuni, fiind usor adaptabile proiectului dumneavoastra. Ele pot fi cu profile de 4, 5, 6 respectiv 7 camere, cu sticla tripan si cu argon intre sticla, in functie de nevoi si buget.

Usile trebuie sa faca fata schimbarilor climaterice din mediul exterior si sa reziste la deschideri si închideri repetate pentru perioade lungi de timp (spre exemplu, usa de la intrarea unei scari de bloc, usa de la intrarea unei institutii etc.).

Avantaje ferestre PVC

Izolare termica: Ajuta la reducerea pierderii de energie, utilizezi eficient energia, aceste lucruri fiind foarte importante pentru noile cladiri. Profilele de PVC ofera o izolare termica deosebita pentru locuinta. Numarul de camere interioare ale profilului are o influenta semnificativa asupra unei izolari optime. Cu cat profilul este mai gros si are mai multe camere, cu atat pierderile de caldura sunt mai mici, realizandu-se economii majore la facturile de încalzire

Izolare fonica: Zgomotul pe care nu-l doresti poate strica confortul din casa ta, tocmai de aceea tamplaria PVC permite solutii individuale de confort acustic. Ferestrele realizate din PVC, cu geam termopan ofera o izolare fonica foarte buna, oferind linistea necesara. Izolarea fonica are importanta majora în confortul fiecaruia reducand zgomote de afara.

Usor de intretinut: Vopsirea nefiind necesara, aceste sisteme de ferestre sunt usor de intretinut si curatat.

Eliminare condens: O fereastra realizată optim elimina condensul de pe sticla aproape complet, în timpul anotimpului rece. Eliminarea umiditatii excesive reduce riscul de igrasie si mucegaiului.

Design modern: Profilele PVC permit o multitudine de folii decorative pentru a se încadra în designul incaperii dumneavoastra. Puteti alege dintr-o multime de nuante, texturi si culori.

 

 

Ferestre Aluminiu

Ferestrele cu tamplarie de aluminiu comercializate de compania noastra pot fi intr-o gama variata de modele si marimi. Folosim profile de calitate cu un design modern realizate cu o tehnologie de ultima ora. Garniturile montate pe profile sunt din EPDM si asigura o etansiare superioara rezultand un coeficient de transfer al caldurii extrem de redus.

Tamplaria de aluminiu garanteaza o intretinere extrem de usoara si o rezistenta in timp mai mare decat ferestrele cu profil PVC. Este cunocut faptul ca odata cu trecerea timpului alumiul se durifica.

Un alt aspect important la tamparia d in aluminiu estee greutatea, ferestrele realizate cu profile de aluminiu sunt mai usoare comparativ cu celelalte tipuri de tamplarie iar acolo unde avem foi mobile mari, acest lucru este foarte important.

Avantaje ferestre Aluminiu

Izolare termica si fonica mai buna

Protectie sporita impotriva tentativelor de efractie

Intretinere usoara

Durabilitate in timp

Este permisibil pentru montarea unor elemente de siguranta optionale