Rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt o solutie eficienta pentru umbrirea în interior. Printre avantajele montarii de rulouri la ferestrele locuintei sunt: functioneaza ca bariera termica, înlatura privirile indiscrete în locuinta, pastreaza întunericul în încapere pe timpul noptii asigurand astfel un somn odihnitor, ofera un aspect estetic placut arhitecturii exterioare a locuintei etc.

Rulourile ofera un plus de protectie pentru ferestre si pentru caminul dumneavoastra, atat în fata vremii si a zgomotelor, cat si a tentativelor de efractie.

Datorita constructiei, acest sistem permite obturarea totala a luminii, in interior obtinandu-se intuneric. Partea superioara a fiecarei lamele este perforata si in acest fel se poate controla cantitatea de lumina din interiorului spatiului. Deasemenea pentru un confort termic si fonic in interiorul lamelelor este injectata spuma poliuretanica.

Rolete

Roletele textile sunt una dintre cel mai des utilizate tehnici de umbrire pentru interiorul locuintelor. Fiind disponibile într-o varietate de texturi si culori, roletele aduc eleganta încaperilor si permit ajustarea cantitatii de lumina în interior, în functie de necesitati.

Rolete textile de interior: sunt ideale pentru decorarea spatiilor interioare avand un design simplu, modern si elegant, oferind un plus de culoare spatiului de locuit de orice fel: sufragerie, dormitor, bucatarie, balcon, birouri etc. Combinand experienta noastra cu produse de inalta calitate de pe piata, va furnizam un serviciu de neegalat.

Roletele textile va ofera posibilitatea de a beneficia de protectia eficienta a locuintei in ceea ce priveste lumina sau caldura. Pe de alta parte, aceste rolete textile va ofera ocazia de a avea parte de intimitatea dorita, deoarece veti tine la distanta privirile indiscrete.

Roletele se manevreaza cu lejeritate si precizie, sunt fiabile in timp si permit reglarea luminii in locuinta dumneavoastra.

  • Printre avantajele si caracteristicile rolelor textile se numara:
  • Sunt usor de întretinut
  • Asigura rotectie impotriva razelor solare;
  • Varianta casetata a acestora reprezinta unica solutie de umbrire totala din interior;
  • Reprezinta o alternativa atragatoare a jaluzelelor
  • Sistem prevazut cu dispozitiv de decelerare
  • Reglare fidela a pozitiei de urcare/coborare
  • Posibilitate de oprire in orice pozitie

Jaluzele

Jaluzelele sunt o solutie de umbrire care utilizeaza mai multe lamele care pot fi rotite pentru a permite intrarea unei cantitati mai mare sau mai mica de lumina în interior. În functie de dispunerea lamelelor, jaluzelele pot fi verticale (din material textil) sau orizontale (din aluminiu).

Mereu elegante, jaluzelele verticale au reprezentat dintotdeauna cea mai buna alegere pentru controlul luminozitatii unei incaperi.

Extrem de practice si usor de intretinut, jaluzelele verticale constituie un element foarte important utilizat pentru decorarea incaperilor: birouri, sali, camere, inlocuind cu succes perdelele sau draperiile clasice.

Cea mai simpla metoda pentru acoperirea ferestrelor o reprezinta jaluzelele verticale. Sunt usor de manevrat si pot fi executate dintr-o singura culoare sau mai multe, in functie de dorintele dumneavoastra.

Materialele din care pot fi confectionate vin intr-o gama variata de textile – poliester simplu, cu insertie de fir de matase sau fibra de stricla si intr-o gama extinsa de culori, cu modele sau dungi iar dumneavoastra va puteti alege combinatia dorita.