Usi interior/exterior din PVC cu geam termopan

Oferim usi din PVC de interior sau exterior, de calitate buna intr-o gama diverse de modele si finisaje. Usile sunt realizate cu profile speciale care le dau rezistenta sporita in timp, iar sticla folosita este tratata de mai multe ori in timpul procesului de productie si astfel ofera o bariera fonica si termica exceptionala.

Usile de interior sunt elemente importante în estetica generals a locuintei, fiind între primele elemente care se observa în cadrul unui spatiu rezidential. Compania noastra ofera numeroase modele de usi de interior, realizate la comanda dupa efectuarea masuratorilor necesare, cu design clasic sau modern.

Usile de exterior trebuie sa întruneasca mai multe cerinte fata de cele de interior: sa ofere o izolare termica foarte bună, pentru a nu pierde caldura, în timpul anotimpului rece, fapt care scade semnificativ cheltuielile cu încalzirea. Totodata, ușile de exterior trebuie să aiba o durata lunga de viata, sa fie sigure si rezistente si sa ofere protectie/siguranta în caz de încercari de intrare prin efractie.

Avantaje usi cu tamplarie PVC

Izolare termica: Ajuta la reducerea pierderii de energie, utilizezi eficient energia, aceste lucruri fiind foarte importante pentru noile cladiri. Profilele de PVC ofera o izolare termica deosebita pentru locuinta. Numarul de camere interioare ale profilului are o influenta semnificativa asupra unei izolari optime. Cu cat profilul este mai gros si are mai multe camere, cu atat pierderile de caldura sunt mai mici, realizandu-se economii majore la facturile de încalzire

Izolare fonica: Zgomotul pe care nu-l doresti poate strica confortul din casa ta, tocmai de aceea tamplaria PVC permite solutii individuale de confort acustic. Ferestrele realizate din PVC, cu geam termopan ofera o izolare fonica foarte buna, oferind linistea necesara. Izolarea fonica are importanta majora în confortul fiecaruia reducand zgomote de afara.

Usor de intretinut: Vopsirea nefiind necesara, aceste sisteme de ferestre sunt usor de intretinut si curatat.

Eliminare condens: O fereastra realizată optim elimina condensul de pe sticla aproape complet, în timpul anotimpului rece. Eliminarea umiditatii excesive reduce riscul de igrasie si mucegaiului.

Design modern: Profilele PVC permit o multitudine de folii decorative pentru a se încadra în designul incaperii dumneavoastra. Puteti alege dintr-o multime de nuante, texturi si culori.

 

Usi interior/exterior din Aluminiu cu geam termopan

Compania noastra comercializeaza usi de interior/exterior cu tamplarie de aluminiu in diferite modele si marimi. Folosim profile de calitate cu un design modern realizate cu o tehnologie de ultima ora. Garniturile montate pe profile sunt din EPDM si asigura o etansare superioara rezultand un coeficient de transfer al caldurii extrem de redus.

Tamplaria de aluminiu garanteaza o intretinere extrem de usoara si o rezistenta in timp sporita fata de tamplaria PVC, fiind cunoscut faptul ca odata cu trecerea timpului alumiul se durifica.

Un alt capitol la care aluminiul conduce detasat este greutatea, usile realizate cu profile de aluminiu sunt mai usoare comparativ cu celelalte tipuri de tamplarie iar la usile cu foi mobile mari acest lucru este foarte important.

Tamplaria de aluminiu isi pastreaza cel mai bine aspectul in timp si este singura care trece cu usurinta peste bariera de 15 ani, spre exemplu tamplaria realizata cu lemn stratificat trebuie vopsita odata la 3-7 ani in functie de calitatea vopselei.

Avantaje usi cu tamplarie Aliminiu

Izolare termica si fonica mai buna

Protectie sporita impotriva tentativelor de efractie

Intretinere usoara

Durabilitate in timp

Este permisibil pentru montarea unor elemente de siguranta optionale